Arama Motoru Pazarlaması ( SEM ) Danışmanlığı

Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

CONTACTS
Blog Dijital Pazarlama Google Web Sitesi Web Tasarım

Arama Motoru Pazarlaması ( SEM ) Danışmanlığı

Arama Motoru Pazarlaması

Arama Motoru Pazarlaması, en hedefli ve etkili dijital reklam biçimidir. Markanızı Google, Bing, YouTube veya diğer arama motorlarında halihazırda aktif olarak arama yapan müşterilerin önüne koyun. Hepsi bir arada SEM hizmetimiz, arama motoru pazarlama stratejinizi yukarıdan aşağıya işler: araştırma, yürütme, test etme ve izleme..

İşletmeniz ister yerel olsun, ister ulusal olsun rakamlar Arama Motoru Pazarlamasının (SEM) işletmenizi çevrimiçi tanıtmanın en kolay yolu olduğunu gösterdi.

Sürekli büyüyen dijital pazarda, reklam ve arama motoru pazarlaması, tıklama ve potansiyel müşteri oluşturmanın en etkili yollarından biridir. Bu nedenle, herhangi bir çevrimiçi kampanyanın hedeflerine ulaşmanıza yardımcı oluyoruz:

Müşteri edinme maliyetini azaltın

Yatırım getirisini (YG) artırın

Dönüşüm oranını yükseltin

Markanızı tanıtın

ARAMA MOTORU PAZARLAMASI NEDEN ÖNEMLİDİR?

Arama motoru pazarlaması, alıcıların aktif olarak ürününüzü veya hizmetinizi aradığı sırada aşırı doygun çevrimiçi pazarda görünür olmanın yoludur. Arama motoru pazarlaması, kimi hedeflediğiniz konusunda son derece hassas olmanıza olanak tanır ve potansiyel olarak bir dönüşüme yol açacak şekilde, alıcı yolculuğu boyunca sürekli olarak reklam “temas noktaları” oluşturmanıza olanak tanır. SEO‘nun sonuçları görmesi aylar sürerken, SEM markaları birkaç saat içinde Google‘ın ilk sayfasında görünebilir.

Google Ads

Google’ın dünya çapındaki arama motoru pazar payının büyük çoğunluğuna sahip olduğu yaygın olarak bilinmektedir. Bu,Google Adsü (eski adıyla Google AdWords), şirketinizi kullanıcıların önüne çıkarmak için en etkili araç yapar. Insert Bilişim olarak , işletmenizin en iyi sonuçları elde etmesine yardımcı olmak için sertifikalı, son derece deneyimli profesyonellerden oluşan bir ekibimiz var

Bing Reklamları

Google kadar büyük olmamasına rağmen, Bing önemli korur dünya çapında yapılan arama sorguları% 10’nu sağlar.. potansiyel müşterilerin çok çeşitli.. ben kaçırmam diyorsanız, Ekibimizin deneyimi sayesinde Bing Ads ile kullanıcılara ulaşmak çok daha kolay olacak.

Alışveriş Reklamları

Alışveriş Kampanyaları ürünlerinizi tanıtmanın ve potansiyel müşterilerinizin kalitesini artırmanın harika bir yoludur. Daha alakalı bilgiler sağlamak , bilinçli satın alma kararları vermenize yardımcı olur . Kullanıcı, bir reklama tıklayarak ürünün çok iyi bir görüntüsünü alır ve bu daha sonra daha güçlü bir satın alma niyeti oluşturur. Tabi herşeyden önce bir e-ticaret web sitesine ihtiyaç duyacaksınız.

Raporlama

Eskilerin söylediği gibi: güven iyidir, kontrol daha iyidir. Bu nedenle , sizi gerçek zamanlı olarak çevrimiçi faaliyetleriniz hakkında bilgilendiren ve güncel tutan profesyonel raporlar ve Yatırım Getirisi İzleyicileri oluşturuyoruz . Kolay ve kapsamlı bir şekilde ayrıntılı bilgi alacaksınız, böylece bütçenizin nereye yatırıldığını ve sonuçlarının ne olduğunu her zaman tam olarak bilirsiniz.

SEM HİZMETLERİNİN MALİYETİ NEDİR?

SEM hizmetlerinin maliyeti, medya bütçesi miktarlarına ve SEM‘in SEO, yerel pazarlama, analitik veya içerik geliştirme gibi diğer arama pazarlaması hizmetleriyle paketlenmiş olup olmadığına göre değişir.

HANGİ SEKTÖRLERDE DENEYİMİNİZ VAR?

Perakende, e-ticaret, güzellik, ilaç, sağlık hizmetleri, misafirperverlik, oyun ve daha fazlası dahil olmak üzere farklı sektörlerden çeşitli müşterilerimiz var.

DAHA FAZLASINI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

Muhabbet edelim! Daha fazlasını öğrenmek için bizimle buradan iletişime geçin .

Leave a comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir